Kivari Digital ja minä


Kivari Digital® on Jukka Kivarin, minun, omistama ja käyttämä rekisteröity tavaramerkki.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, tuotekehityksestä, tiedonhallinnasta, muutosten hallinnasta, pilvipohjaisista yritysratkaisuista, verkkokaupasta, asiakkuuden hallinnasta, palveluinnovaatioista ja palvelumuotoilusta sekä suurissa yrityksissä (Nokia, ST Microelectronics, Renesas Mobile) että pienissä startup-yrityksissä. Johdin omaa startup-yritystäni EDAnova Oy:tä vuosina 2008-2014.

Olen vuoden 2021 liiketalouden tradenomi Laurea-ammattikorkeakoulusta, suuntautumisvaihtoehtona asiakaslähtöisen ja digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen. Opinnäytetyöni käsitteli B2B-verkkokaupan vaatimusmääritttelyä.

Aiemmalta koulutukseltani olen myös tietotekniikan teknikko Oulun teknillisestä oppilaitoksesta. Lisäksi minulla on yrittäjän ammattitutkinto yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisalalta.

Teknisen ja kaupallisen koulutuksen yhdistelmä tarjoaa laaja-alaiset valmiudet ymmärtää ja kehittää liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Pidän itseni jatkuvasti ajan tasalla uusista teknologioista, digitaalisen liiketoiminnan suuntauksista ja strategioista. Viimeaikaisiin opintoihini sisältyy digitaalisen johtamisen ja digitaalisen tuotehallinnan opintoja Bostonin yliopiston MicroMasters-ohjelmassa ja tehokkaisiin, innovatiivisiin ja asiakaskeskeisiin tiimeihin sekä strategiseen johtamiseen keskittyneitä johtamiskoulutuksia Harvardin yliopiston alaisella Harvard Business Publishing Corporate Learning -yrityskoulutusosastolla.

Syksyllä 2019 Service Design –opintojaksolla tiimimme idea ja palvelukonsepti palkittiin kahdeksan tiimin joukosta parhaaksi Ravintolakolmio-konsernin toimeksiannossa innovatiivisen ilmapiirin vahvistamisesta.

"Voittajaideaa kiitettiin erityisesti siitä, että se oli valmis ratkaisu, jota voidaan heti viedä käytäntöön koko Ravintolakolmio-konsernissa." Lue koko uutinen

Olen erikoistunut digitalisaatioprojektien suunnitteluun ja johtamiseen digitaalisia innovaatio- ja palvelusuunnittelumenetelmiä hyödyntäen. Lisäksi olen erittäin kiinnostunut uusien asiakkaiden hankkimisesta ja B2B-myynnistä digitaalisin keinoin, joista verkkokauppa ja asiakkuudenhallinta ovat keskeisessä roolissa.

Tällä hetkellä toimin päätoimisesti asianhallinta- ja arkistojärjestelmien tuotepäällikkönä HUS Tietohallinnossa ja tarjoan sivutoimisena palveluitani Kivari Digital -brändillä.

Cheers,

Jukka
jukka ät kivaridigital.com
Helsinki, FINLAND
Y-tunnus: 1253728-6

Jukka KivariKivari Digital verkossa: